Vrei sa gasesti imediat o stire, un eveniment, o aparitie in presa sau chiar o aparitie tv? Foloseste atunci meniul de
cautare rapida


Vizitatori pe site: 5
Afisari pe site: 755018
  • Videoclipuri Kristiyana - poti urmari acum in exclusivitate toate videoclipurile ce vor fi lansate de Kristiyana doar in aceasta sectiune!
KristiYana si Vali Vijelie - Talismanul meu
Vizionati un super videoclip realizat de KristiYana impreuna cu Vali Vijelie. Cei doi artisti au realizat o colaborare remarcabila pe o superba melodie de dragoste!
detalii vizualizeaza video
KristiYana si Cristi Nuca - Iubeste-ma cum te iubesc si eu
S-a lansat mult asteptatul videoclip pe care KristiYana l-a facut in colaborare cu Cristi Nuca. Urmariti in exclusivitate noul videoclip doar aici pe site-ul oficial al artistei!
detalii vizualizeaza video
KristiYana si Alex de la Orastie - Schimba-te barbate
KristiYana lanseaza in aceasta saptamana un nou videoclip, de data aceasta alaturi de Alex de la Orastie. Ramai alaturi de site-ul artistei pentru a vedea in exclusivitate orice videoclip sau stire.
detalii vizualizeaza video
KristiYana - Printul meu
Unul din cadourile muzicale oferite de KristiYana cu ocazia sarbatorilor Pascale! Ramaneti alaturi de site-ul artistei pentru ca zilele urmatoare va lansa un nou videoclip.
detalii vizualizeaza video
KristiYana - Bine faci, bine gasesti
KristiYana a lucrat intens in ultimul timp pentru a pregati cat mai multe surprize muzicale fanilor sai. Una din aceasta este videoclipului melodiei Bine faci, bine gasesti!
detalii vizualizeaza video
*
    eXTReMe Tracker